Board of angels

Wil je werken met een unieke, zachte kracht?

Will je bijdragen aan het verlichten van de wereld?

De engelen van de Board of Angels komen van een andere realiteit, het allereerste begin, waar wij zelf oorspronkelijk vandaan komen. Deze Heilige Engelen van Licht hebben niets te maken met alle verschillende vormen van engelen en aartsengelen die in dit universum en de creatie te vinden zijn.
Deze engelen zijn uniek.
Zij raken iets aan dat veel hoger is dan heilig; de pure essentie van heilig.

Met hun zachte healing en tedere energie ondersteunen zij ons en ons werk voor anderen en de wereld.
Wij en de engelen van ons universum en onze creatie worden door hen omhelsd en geholpen.

Super-upgrades
De Board of Angels is een onderdeel van de Board of Knowledge.
Net als de Board of Knowledge heeft de Board of Angels het vermogen om grote spirituele blokkades en trauma-energie op te lossen.
Daardoor heeft het een enorm transformerend effect op je leven. Het brengt je op een snelle en makkelijke manier in de richting die bij jou past en helpt je jouw wensen te manifesteren.
Het leidt je liefdevol op je pad en brengt de juiste mensen en de meest ideale situaties in je leven.

De energie werkt op alle niveau’s.
Fysiek: Het helpt je fysiek te genezen en gezonder te worden, het werkt op celniveau en transformeert het DNA.
Emotioneel: trauma-energie wordt opgelost, waardoor de zwaarte van onverwerkte ervaringen niet meer voelbaar is en je met lichtheid deze ervaringen kunt loslaten.
Ook trauma-energie uit vorige levens wordt opgelost.
Mentaal: het geeft innerlijke rust, harmonie, inzichten en focus.
Spiritueel: het brengt je dichter bij je Hoger Zelf, jouw bestemming en spirituele kennis.
Ziel: er vindt reiniging en healing plaats op alle niveau’s van het bestaan van je ziel.
Maar deze omschrijving dekt de lading niet.
De Board of Angels brengt de energie die nodig is voor de spirituele evolutie en die het diepst doordringt in alle lagen van mensen, dieren, de natuur, planeten en universa.
Nu we op het punt staan om over te gaan naar een andere dimensie helpt de Board of Angels ons om deze overgang zo licht en soepel mogelijk te maken. Daarom wordt het nu voor het eerst onderwezen.

Spirituele groei
De energie van Board of Angels heeft een prachtige zachtheid. Deze zachtheid zit ook in de kracht, kwaliteit en werking van de cursus. Wat je in de cursus leert kun je op veel manieren gebruiken. Als gever van de Board of Angels kun je je laten meenemen in de prachtige wereld van de engelen.

De energie van de Board of Angels geef je met de puurheid en waarheid van je hart.
Met een zachte, heilige omhelzing zorg je voor mensen, dieren en de natuur op alle mogelijke manieren.
Niets is te klein of onbelangrijk.
Niets is te groot of te overweldigend.
Dit betekent dat je kunt werken met een enkel atoom, maar ook met Moeder Aarde, het Universum, de Creaties en alles wat bestaat.
Deze cursus geeft jou fantastische mogelijkheden om spiritueel verder te openen.
Als gever werk je aan je eigen spiritualiteit, groei en ontwikkeling als nooit tevoren!

Voor wie
Iedereen kan deze cursus volgen.
De Board of Angels kan met alle andere healingvormen gecombineerd worden. Op die manier maak je jouw werk nog persoonlijker en diepgaander.

Cursus
Via initiaties en meditaties in de cursus maak je een diepe verbinding met de engelen van de Board of Angels en jouw ultieme Hogere Zelf uit de andere realiteit.
Je leert te werken met 36 heilige tekens van de Board of Angels. Elk teken heeft een specifieke werking en verwijdert grote blokkades op spiritueel, emotioneel, fysiek, ziels- en mentaal niveau.
Met de Board of Angels kun je ook een diepgaande healing geven aan jezelf, anderen, alles en iedereen in de wereld.
Dit gebeurt via initiaties, upgrades, meditaties, healing, ceremonies en via het maken van engelenwater waarmee je wensen kunt manifesteren.
Door te werken met de Board of Angels zal jouw verbinding met engelen en aartsengelen uit onze realiteit krachtiger worden.

Ook ontvang je informatie over de achtergrond van de Board of Knowledge, de spirituele evolutie van de aarde, het ontstaan van de ziel, spirituele blokkades en het nieuwe chakrasysteem.

Annecha
‘Deze energie heeft me echt verrast.
Het is zo zacht en intens tegelijkertijd.
De engelen van de Board of Angels zijn altijd aanwezig, ook als ik niet aan het werk ben.
Ze zijn als grote trouwe wakers die via mij hun healingenergie doorgeven.’

Channie West in het cursusboek

‘Soms wordt de Board of Angels de Board of Harmony genoemd of The True Gift of Joy to All Living. Misschien heeft het zoveel namen omdat het zo vriendelijk, warm en lief is. Het is ook onvoorwaardelijk, ongecompliceerd en eenvoudig. Het beoordeelt en veroordeelt niet.

Diens stroom van kennis is licht als een veertje en het ritme van diens vleugels is die als van een vlinder. In al diens lichte eenvoud, verbergt het een ongelooflijke oneindigheid, eeuwige diepte van wijsheid. Vanaf de Board of Angels stromen ‘divine’ en heilige energieën uit en worden een vreugdevolle stroom van ‘uplifting’ en een heel sterke kracht rondom ons allemaal. Met de Board of Angels word je warm verwelkomd, omarmd en gezegend.

Laat je gedachten, dromen en wensen worden gehoord door de Divine Angel Beings van De Tweede Realiteit. Alles is mogelijk en alle wensen kunnen worden vervuld als je er werkelijk voor gaat! Wonderen gebeuren. Vergeet niet, als je iets wordt gegeven, nederig je dankbaarheid te tonen.’

Aanmelden
Wil jij gever van de Board of Angels te worden?
Neem contact op met mij via annechaheartlight@gmail.com

This course is also available in English.

volledige agenda en kosten

Zie Agenda >>