Cursus Universal White time Healing

Level 1 t/m 4

healer of docent

Wil je meer innerlijke kracht?
Wil je je intuïtie ontwikkelen?
Dan is deze cursus iets voor jou.

Universal White Time Healing
- ruimt trauma-energie op uit dit leven en vorige levens
- werkt op emoties en gedachten, inspireert tot nieuwe ideeën
- werkt op een diep fysiek, atomair niveau
- helpt je wensen te manifesteren
- is liefdevol, voelt zacht en is diep ontspannend
- biedt effectieve tools om jouw energie in balans te brengen
- opent je voor meer helderziendheid en heldervoelendheid
- begeleidt je op je spirituele pad
- lost blokkades in je leven op, waardoor je weer in jouw unieke levensstroom komt
- geeft jou als healer bescherming en aarding
- komt van een universele bron
- heeft een hoge liefdesfrequentie

White Time Healing haalt trauma-energie uit het verleden weg. Het verwijdert fysieke en emotionele pijn uit het heden. Het haalt de pijn van een ervaring weg, niet de herinnering, zodat je de spirituele les kunt ervaren.

Als je al healer, therapeut of lichtwerker bent, zal White Time Healing het effect van jouw behandelingen vergroten. Ook jouw spirituele groei krijgt een boost.

Cursus level 1
Via initiaties worden spirituele blokkades verwijderd en wordt jouw persoonlijke kanaal met de White Time bron geopend, waardoor je helderziendheid en heldervoelendheid verder ontwikkelen. De healingen die je ontvangt hebben een diepgaand helend effect op je. De meditaties openen je spiritueel en geven inzichten.

Je leert:
- healing aan jezelf aan anderen (met je handen)
- reinigen van de aura
- balanceren en waarnemen van de chakra’s
- reiniging en bescherming van het energiesysteem
- afstandhealing
- de Golden Movement, een helende beweging
- over het nieuwe chakrasysteem
- contact maken met gidsen
- de achtergrond en werking van White Time Healing

Gratis introductieworkshop - Maak je vrij van belastende energie.

Je maakt kennis met Universal White Time Healing via meditaties, healing en een korte lezing.
De meditaties en oefeningen hebben een balancerende werking, openen je spiritueel en versterken je healingkracht. Je leert de Golden Movement, een helende beweging die het energiesysteem reinigt en oplaadt. Je ervaart de unieke kracht van jouw Hoger Zelf en leert hoe je het energiesysteem beschermt tegen verstorende energieën.

Amsterdam: 8 september, 14.00-16.30 uur

Tilburg: 19 oktober, 19.00-21.30 uur

Meld je wel even aan: annechaheartlight@gmail.com

Bij aanmelding tijdens de introductieworkshop ontvang je 15% korting op de cursus.

De cursus

Als jij je verder persoonlijk en spiritueel wilt ontwikkelen en vanuit je hart met mensen wilt werken, dan is deze cursus geschikt voor jou. Je leert veel verschillende technieken waarmee chakra’s, de aura en organen in balans worden gebracht en worden gereinigd. Er zijn vier levels. Na ieder level word je healingkracht sterker en ben je steeds beter in staat om mensen op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied te begeleiden. Een aantal weken na iedere cursus wordt een terugkomworkshop georganiseerd.

Ervaringen van cursisten na level1

'Wat ik mooi vind aan de White Time Healing is dat er niets ingevuld wordt voor de ander. Het is zo liefdevol en oordeelloos. De healingenergie doet zijn werk en het ego blijft er buiten.'

'Ik denk nog veel aan ons cursusweekend, er is veel gebeurd en opgeruimd. Ben heel blij en heb het gevoel dat ik eindelijk innerlijke vrede en rust heb, bijna geen angsten meer. Ik heb wat healingen aan mijn vriend gegeven, hij is rustiger van binnen en valt al binnen 2 minuten zowat in slaap.'

'De healings doen heel veel voor me, ik vind het echt goud, een opening naar de bron, wat wil je nog meer?'

'Ik had al veel healingcursussen gevolgd, maar hier kan ik écht wat mee'.

'Ik overdrijf bepaald niet wanneer ik zeg dat ik me in maanden niet zo goed heb gevoeld.'

Na het volgen van de level I cursus reageren cursisten enthousiast als ze de enorm genezende kracht van de White Time energie ervaren. De ervaring van lichtwerkers en therapeuten is dat de methode hen veel tijd bespaart en andere technieken ondersteunt.

Onderaan deze pagina vind je meer reacties van cursisten.

White Time Healing geeft je veel mogelijkheden en heeft een positieve invloed op je leven. Het beïnvloedt ook je omgang met mensen, de dingen die je in dagelijkse leven doet en de gebeurtenissen in je leven. Je leven wordt als het ware doordrenkt met White Time. Door healing te geven op jezelf en je leven, worden ook de obstakels in je leven opgeheven. Daardoor kun je je makkelijker overgeven aan de natuurlijke stroom van het leven. Je voelt je blijer en krijgt meer zelfvertrouwen.

‘De White Time energie kan zowel genezen als ontspannen en heeft een positief effect op de omgeving. De Universal White Time Healing gaat naar binnen en reikt uit naar de diepste vibratie op het fysieke vlak, het atomaire niveau. Maar het werkt ook op de meest subtiele gedachten, emoties en dromen, creëert de slimste manier om problemen op te lossen, inspireert tot nieuwe ideeën en vergroot positieve ervaringen. De UWTH energie kan dus alles uitbalanceren zowel fysiek als psychisch, zelfs op het emotionele vlak.’.

ben je al white time healer?

-Je kunt bij mij de Nieuwe Initiatie ontvangen. Deze nieuwe initiatie maakt het mogelijk dat je aangesloten wordt op de nieuwe flow van Universal White Time Healing. Je krijgt verbinding met een groter deel van de volledige straal van White Time, helemaal tot aan de Beyond. Hierdoor wordt het werk wat je doet met White Time Healing krachtiger en heb je meer mogelijkheden tot je beschikking. Bovendien ga je de White Time energie beter begrijpen en jouw kennis hiervan kan zich verder verdiepen. Meer informatie lees je hieronder, na cursus WTHealing level 4.

- Je kunt je aansluiten bij de Healingcirkel en afstandhealingen aanvragen voor jezelf, anderen en situaties. Vele handen maken krachtige healingen!

 


Cursus Level 1

Je maakt kennis met de White Time filosofie en jouw persoonlijke kanaal met de White Time bron wordt geopend. Spirituele blokkades worden verwijderd, waardoor je meer gebruik kunt maken van intuïtieve waarneming en gevoelens. De healingen die je ontvangt hebben een diepgaand helend effect op je. De meditaties openen je en geven inzichten.

Je leert:

 • contactbehandeling van jezelf en anderen
 • schoonmaken van de aura
 • balanceren van de chakra’s
 • afstandsbehandeling
 • de Golden Movement deel 1, een beweging die heelt en oplaadt
 • de kennis toe te passen in je dagelijkse leven, zodat je steeds meer wordt wie je bent
 • readen van chakra's en organen (in de terugkomworkshop)
 • en nog veel meer...

Cursusduur

De cursus duurt twee dagen.

Kosten

De kosten zijn € 299 inclusief certificaat, 3 initiaties, cursusboek, geluidsopnamen van de meditaties, koffie, thee, soep en koek.

Bij aanmelding voor de cursus tijdens de introductieworkshop ontvang je 15% korting en betaal je € 255.

Na iedere cursus wordt een terugkomworkshop van 3 uur gepland, de kosten zijn € 45.

Wanneer vindt de cursus plaats?

Zie Agenda >>

Cursus leraar White Time healing level 1

Het is heel bijzonder om White Time leraar te zijn en mensen te begeleiden in hun spirituele groei. Door leraar te worden maak je een grote stap in je spirituele ontwikkeling. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Data cursus: Zie Agenda >


Cursus Level 2

Dit is de gevorderde cursus van Universal White Time Healing. In deze aanvullende cursus leer je meer technieken waardoor je specifieke klachten van organen en lichaamsdelen kunt genezen. We doen meditaties en je leert te werken met gedachtekracht. Met nieuwe technieken leer je jezelf en ruimtes grondiger schoon te maken en te beschermen.

De upgrades van Level 2 brengen je meer in contact met je Ware Zelf en ondersteunen je spirituele groei. Samen staan ze gelijk aan 950 uur healing! Vooral de eerste upgrade werkt enorm balancerend voor je energetische systeem. De twee andere upgrades maken je White Time healingkanaal wijder en vergroten je healingkracht.

Verder leer je

 • balanceren van de belangrijkste energielijnen in het lichaam waardoor ziektes kunnen worden voorkomen
 • nieuwe technieken voor het balanceren van de chakra’s
 • technieken om de longen en de maag te reinigen
 • lichtbuizen in het lichaam en de aura aanbrengen die gedurende lange tijd healingenergie afgeven.
 • lichtmuren en maken waarmee een huis kan worden gereinigd en beschermd
 • werken met White Divine Blessings of Light
 • energielekken van het lichaam sluiten
 • werken met het Licht achter Licht: HEDO
 • het tweede deel van de Golden Movement, het aardse deel
 • en nog veel meer…

Cursusduur

De cursus duurt twee dagen.

Kosten

De kosten zijn € 299 inclusief certificaat, cursusboek, geluidsopnamen van de meditaties, 3 upgrades, koffie, thee, soep en koek.

Terugkomworkshop: € 45

Data cursus: Zie Agenda >>


Cursus Level 3

Dit is de eerste klas van de hogere school van de Universal White Time Healing. Na deze cursus mag je je Healer Excellent for the World noemen. In deze intensieve cursus wordt veel aandacht besteed aan het beter leren zien en voelen van aura’s en chakra’s. Je leert o.a. belastende informatie uit vorige levens te verwijderen uit de aura, waardoor belemmerende patronen uit dit leven oplossen. Dat kan grote positieve veranderingen teweeg brengen bij een persoon. Je gaat ook werken met kristallen en mineralen.
Na deze cursus kun je een professionele praktijk als White Time Healer starten en meer begeleiding bieden op psychologisch, emotioneel en spiritueel niveau.
Gedurende de cursus en initiatie worden 73 blokkades geopend die te maken hebben met helderzien en heldervoelen. Je healingkracht wordt vele malen groter.
Tijdens de opleiding bewandel je een spiritueel pad waarop je persoonlijk en spiritueel enorm groeit. De spirituele stap die je maakt van WTHealing 2 naar 3 is veel groter dan de stap tussen WTHealing 1 en 2.

 • Je leert
 • chakra’s en aura zien met het derde oog
 • de meest voorkomende auraformaties
 • de aura zuiveren van belastende patronen uit dit leven en vorige levens
 • werken met kleuren en vormen waardoor het chakrasysteem wordt gebalanceerd
 • met gekleurd licht jezelf en anderen reinigen, beschermen en het
  immuunsysteem ondersteunen
 • kristalhealingen waarmee chakra’s volledig worden gebalanceerd en het veranderingsproces wordt ondersteund
 • balanceren van de lichaamshelften
 • het lichaam en de ruggenwervels scannen met vingers en handen
 • ruggenwervels healen het het derde oogchakra
 • werken met krachtige kosmische symbolen
 • de nieuwe chakra’s
 • de Golden Movement deel 3
 • een lichtbuis maken op afstand
 • een lichtbuis aan de voorkant verbinden met een lichtbuis aan de achterkant
 • lichtbuizen breken voor zwakke longen
 • hoe te werken met kleuren en mineralen bij specifieke klachten
  rechtmaken van de rug
 • mudra’s die het helderzien en het zenuwstelsel ondersteunen
  en nog veel meer...

Cursusduur

De cursus duurt drie of vier dagen afhankelijk van het aantal deelnemers

Kosten

De kosten zijn € 599 inclusief certificaat, upgrade, cursusboek en thee.

Na deze cursus en voor dat je deelneemt aan level 4 kun je twee extra upgrades ontvangen. De eerste opent nog eens 28 blokkades die met helderzien en heldervoelen te maken hebben. De tweede upgrade vergroot je White Time healingkanaal. Door het ontvangen van de upgrades groei je naar een hoger spiritueel niveau en zullen in de rest van je leven meer blokkades makkelijker verwijderd worden. De kosten van deze 2 upgrades zijn € 60,-.

Wanneer vindt de cursus plaats?

Zie Agenda >>


Cursus Level 4

Dit is de tweede klas van de hogere school van de Universal White Time Healing. Tijdens deze cursus ontvang je veel kennis die een belangrijk positief effect zal hebben op je spirituele ontwikkeling en toekomst. Tijdens deze cursus wordt dieper ingegaan op de filosofie en achtergrond van White Time, de Heilige en Fundamentele principes, Moeder Aarde, het universum en Al Wat Is. De kennis hiervan zal je openen naar een hoger spiritueel begrip en compleet inzicht.

In deze cursus leer je veel geavanceerde healingtechnieken zoals het verwijderen van implantaten en het behandelen van groepen mensen of dieren tegelijkertijd. Je leert samen te werken met je gidsen, engelen en andere lichtwezens. Verder leer je over steenleggingen en krijg je verschillende openingen door steenleggingen en meditaties. Ook wordt aandacht besteed aan geavanceerde technieken om te channelen.

Verder leer je:

 • meer achtergronden van de White Time filosofie
 • diverse technieken voor het reinigen van chakra’s en zielenurn
 • het verwijderen van implantaten en koorden
 • het behandelen van grotere groepen mensen en/of dieren tegelijkertijd
 • werken met je etherische vingers
 • diepgaande reinigingstechnieken en het verbinden met de Highest of the Highest
 • het nieuwe chakrasysteem
 • verschillende White Time ceremonieën
 • een nieuwe manier om het lichaam te scannen
 • over de diverse typen mens
 • communiceren met dieren
 • je ondergaat diverse intensieve steenleggingen om je dieper te openen en je te verbinden met o.a. het universum, de melkweg, het parallelle universum en de zon.
 • samenwerken met je gidsen, engelen en andere lichtwezens
 • de Golden Movement deel 4
 • je krijgt uitleg over de betekenis van de kleuren en de aura en in het lichaam. Je leert meer over ziektes en kleuren.
 • je leert en ondergaat diverse meditatietechnieken
 • aardebloemen en oceaanbloemen maken
 • en nog veel meer….

Cursusduur

De cursus duurt 5 dagen.

Kosten

De kosten zijn € 975 inclusief certificaat, cursusboek, koffie en thee.

Na de cursus kun je een 10.000 en een 10.000+ upgrade ontvangen. De kosten zijn € 105.

Wanneer vindt de cursus plaats?

Zie Agenda>>

de nieuwe initiatie

De nieuwe initiatie maakt het mogelijk dat je aangesloten wordt
op de nieuwe flow van Universal White Time Healing. Je krijgt
verbinding met een groter deel van de volledige straal van White
Time, helemaal tot aan de Beyond.

De Nieuwe Initiatie maakt jouw verbinding nog verfijnder en dieper. Het vergroot daardoor de mogelijkheden binnen jouw werk. De nieuwe Flow helpt jou en de mogelijkheden van jouw werk, maar ook het begrijpen van White Time. De White Time nodigt jou uit en neemt jou op en alles wordt krachtiger, omdat je nu dichter bij de ware oorsprong van White Time staat, dan je ooit geweest bent.

Deze Nieuwe Initiatie verhoogt je frequentie en verhoogt daardoor
de kwaliteit van de healingen die je geeft. Tijdens de Initiatie,
opent het blokkaden zoals in andere initiaties. Met de Nieuwe
Initiatie worden er 42 blokkades verwijderd. En het is ook nog een
verhoging van 30.000 stappen.
Deze verhoging is een enorme krachtbron voor je totale spirituele
niveau. Alle oude initiaties die ooit gegeven werden tijdens White
Time Healing cursussen, worden nu vervangen door een
liefdesstroom met een hogere frequentie van Universal White Time
Healing.

De Ultieme Bron van White Time is de Originele Zon, met de White
Time Straal in de Beyond. Wanneer deze straal ons hier in onze
Blauwe Creatie en in ons Universum bereikt, wordt de White Time
straal bij de Bron, Universele White Time. Aan de andere kant van
de Bron geeft de Universele White Time straal ons Universal White
Time Healing, waar iedere ingewijde healer een unieke verbinding
en tunnel mee heeft en deze energie ontvangt.

Mijn ervaring
Sinds 2012 ben ik als healer en assistent-hoofdleraar ingewijd met de Nieuwe Initiatie. Mijn ervaring is dat de healingstroom uit mijn handen en chakra’s veel krachtiger is. Het kost me veel minder concentratie dan daarvoor om de zogenaamde ‘Heilige Minuut’ te bereiken, waarin je in diepe meditatie bent en alles geheald wordt wat nodig is, zonder technieken te gebruiken.

Bovendien is de White Time stroom in mijn leven nog beter
voelbaarder. Ik omschrijf het wel eens als White Time ‘ademen’. Als
je bewust bent van de White Time liefdesstroom in je leven, ‘adem’
je White Time Healing uit overal waar je bent. Deze ervaring is veel
krachtiger geworden en meer dan anders worden situaties in mijn
leven vanzelf geheald.

Vrijblijvend
De Nieuwe Initiatie wordt gegeven door speciaal ingewijde leraren
en kan ontvangen worden door elke White Time healer en leraar.
De nieuwe initiatie wordt apart gegeven van de White Time Healing
cursussen, je krijgt deze er dus niet automatisch bij. De inwijdingen
van de normale cursussen zijn ook niet aangepast om deze energie
erbij te krijgen omdat het een vrijwillige uitbreiding van jouw
mogelijkheden is.

Afspraak
De kosten voor een Nieuwe Initiatie zijn 90 (incl. BTW). Het
duurt ongeveer 20 minuten, als je een afspraak maakt geef ik je
daarna nog 40 minuten healing en reading. Je kunt de Nieuwe Initiatie ook op afstand te ontvangen. Ook dan maak ik het uur vol met healing.
Laat het me weten als je toe bent aan een mega-upgrade.

Ik wens je veel zegeningen en groei,
liefs van Annecha

reacties van cursisten

Na de bevalling van mijn dochtertje werd ik belast met extreme vermoeidheid en coördinatiestoornissen, bestaande uit spraak- en bewegingsstoornissen. 3 1/2 jaar heb ik heel hard moeten werken. Nu bleef er in januari 2008 nog een vermoeidheid over, die niet goed hanteerbaar was met de dagelijkse activiteiten die gepaard gaan met een gezin met 2 kinderen. Ook fietsen ging niet. 1 1/2 km was ver voor mij.

De eerste 3 White Time Healing cursussen hebben mij gelukkig een stuk verder geholpen. Als is het in een rustig tempo, maar het huishouden is er redelijk goed mee te runnen. Ook nu is het mogelijk dat ik samen met mijn 2 kindjes een uitstapje kan gaan maken. Heerlijk, wie had dat gedacht! Na aanschaf van een elektrische fiets zijn zelfs fietstochtjes mogelijk. Zelfs als de accu het ineens begeeft en je nog 20 km hebt te gaan!

En toekomstgericht ben ik zelfs rustig een praktijk gaan opstarten!

Annecha, ik ben zeer dankbaar dat ik jou én de White Time heb mogen leren kennen!

Edith

Het kenmerkt Annecha dat zij een bewust healer is; in haar heb ik de healinglerares gevonden zoals ik die zocht en nodig had als het mens dat ik nu eenmaal ben. Annecha is bereid die diepte aan te gaan. Technieken zijn belangrijk; het zijn richtinggevende tools en in dat opzicht zeker waardevol. Maar op enig moment kom je erop uit dat healing vanuit het hart, het Zijn en de eigen-wijsheid bepalend zijn. Samen vormen zij, technieken en het eigen Zijn, de essentieel benodigde inhoud en vaardigheid van een healer.

Annecha geeft niet alleen lessen en initiaties: Annecha geeft ook zichzelf: haar bewust-zijn en haar hart. Zij is het mens dat ik ontmoet heb; het mens dat de ander leert door zelf open te staan voor leerervaringen. Annecha schuilt zichzelf niet achter het docent- of masterschap en houdt haar kennis niet alleen voor zichzelf; zij deelt; zij is zelf nog altijd groeiende; nog altijd het verwonderde kind dat vele zaken met open oog en hart benadert vanuit een eigen-wijsheid. Daarin ligt de kern van het masterschap. Annecha, dank je; op mijn pad naar wie ik werkelijk ben, mag ik graag van jou leren. als mens, als essentie, als energie. Je bent hartverwarmend en voor mij een fijne, waardevolle inspirerende spiegel.

Je kritische en leergierige leerling, Angeli

Hallo lieve Annecha,
Nog heel erg bedankt voor de healing, ik voel mij zo fris en schoon.
Maar ook bedankt voor jouw enorme liefdevolle inzet als geboren teacher.
Ja, wou ik nog zeggen, dat is echt jouw kracht!

Afgelopen zondag was ik met 3 dames op de mineralenbeurs in Rijswijk. Ik heb daar 3 uur rondgelopen en daarna gingen we nog naar Scheveningen. De volgende dag kon ik niet lopen. Mijn rechterenkel was heel erg stijf en pijnlijk. Ik werd 's ochtends wakker van de pijn. 's Middags heb ik een vriend een contactbehandeling gegeven bij hem thuis. Ik kwam kreupel binnen en na de behandeling liep ik gewoon zonder pijn. Joepie!!! Leuk hè?!

Ben lekker gaan zingen 's avonds. Geen centje pijn.

Liefs, Leonie

Hoi Annecha,

Ik overdrijf bepaald niet wanneer ik zeg dat ik me in maanden niet zo goed heb gevoeld. Nu voelde ik me verder best wel OK, maar ik voel me nu echt veel energieker/vitaler en ben veel minder snel geïrriteerd. Ik hoop dat de cursus (Level I) bij de anderen hetzelfde effect heeft gehad. :)

lieve groet, Sander

Antwoord op een vraag van een NEI-therapeute:

Bedankt voor je belangstelling.
White Time Healing is goed te combineren met NEI. Op Texel ken ik twee therapeuten die deze twee vormen combineren.
In de eerste cursus leer je mensen met je handen te behandelen en je leert verschillende andere technieken.
Het meest bijzondere echter aan deze cursus zijn de initiaties, de spirituele openingen, waardoor je een eigen persoonlijk healingkanaal met de White Time bron krijgt.
In de praktijk betekent dat dat je -nog- helderziender, heldervoelender etc. wordt en dat je meer verbonden bent met je Hoger Zelf.
Je zult, misschien nog meer, je er van bewust worden dat je geleid wordt. White Time Healing geeft je veel mogelijkheden, niet alleen in een therapievorm. Het beïnvloedt ook je omgang met mensen, de dingen die je in dagelijkse leven doet en de gebeurtenissen in je leven. Je leven wordt als het ware doordrenkt met White Time. Door healing te geven op je leven, worden ook de blokkades in je leven opgeheven.
In je werk zul je merken dat al je handelingen een extra dimensie krijgen. Het verwerkings- en genezingsproces wordt zachter en versneld. En bij NEI gaat dat al hard.
Beide vormen horen bij de Nieuwe Tijd waarin mensen makkelijker loslaten en snel evolueren.
Door middel van afstandhealing kun je mensen en omstandigheden healen. White Time energie brengt alles terug in harmonie, in de oorspronkelijke staat van Zijn.
M.a.w. ja, ik denk dat de White Time Healing een enorme aanvulling op je werk en een verrijking van je leven zal zijn.

Annecha