BOARD OF KNOWLEDGE 1 t/m 5 

Brengt het beste in jezelf naar boven.....

  • Verwijdert belangrijke spirituele blokkades
  • Reinigt trauma-energie
  • Maakt blij
  • Laat je lichter voelen
  • Maakt dat je luchtiger omgaat met moeilijke omstandigheden
  • Maakt dat je makkelijker om kunt gaan met gezondheidsproblemen
  • Is geen vorm van healing, maar ondersteunt het healingproces
  • Versnelt je spirituele ontwikkeling
  • Kan je leven veranderen.....


De Board of Knowledge (Wand der Kennis) gaat veel verder dan healing en geeft een enorme impuls aan je spirituele groei. Deze unieke kennis geeft mij de gelegenheid om je te openen, zodat je spiritueel kunt groeien en evolueren in precies de juiste richting voor jou. Het maakt niet uit waar je staat in je ontwikkeling. Of je nu weinig of veel stappen gezet hebt in je spirituele ontwikkeling, de Board zal je energiefrequentie verhogen.
Je kunt zelf aangeven voor welk onderwerp in je leven je de Board wilt ontvangen. Dat kan bijvoorbeeld zijn: thuissituatie, relaties, werk, onderneming, praktijk, spiritueel bewustzijn, spirituele groei, gezondheid en innerlijke rust. Ook als je geen thema aan een sessie geeft, brengt de Board harmonie en groei op alle gebieden in je leven.

bevrijd je van oude energie

De Board of Knowledge verwijdert traumakoorden en belemmerende koorden met personen.
Je kunt je voorstellen wat een bevrijdend effect het op je heeft als de informatie van trauma's totaal uit je systeem is verdwenen!
De Board verwijdert ook belastende genetische informatie, waardoor je voorgoed kunt afrekenen met belemmerende gedragspatronen die afkomstig zijn van je ouders en voorouders.

Er worden specifieke Heilige Symbolen in het chakrasysteem gebracht. Je komt in harmonie met de symbolen en je gaat verder op het hoogste spirituele pad, dat voor jou tot nu toe mogelijk is. De meeste mensen merken na één sessie dat ze zicht veel beter voelen en zorgelozer in het leven staan. 

persoonlijke groei

Als je symbolen ontvangt worden belangrijke spirituele blokkades verwijderd. Op elk gebied van je leven zul je een enorme spirituele ontwikkeling maken. Je zult een groei doormaken en een speciale uitstraling naar anderen toe hebben. De Board brengt het beste in mensen naar boven. Het verbetert je relaties, brengt in jouw leven wat het beste voor je is. De ervaring van mensen die de Board hebben ontvangen is dat de strijd in relaties verdwijnen. Een algemene reactie is dat de dingen luchtiger aanvoelen. Je gaat je beter voelen, je zult beter om kunnen gaan met de 'waan van de dag'. Als de omstandigheden heel moeilijk zijn, zul je er beter mee om kunnen gaan. Je kunt de Board ook voor iemand anders aanvragen.

nieuwe stappen

Door de hogere frequentie van deze tijd worden we geholpen om het oude los te laten en ons te focussen op datgene wat we in ons leven willen uitnodigen. Het geeft ons de mogelijkheid om sneller te groeien dan voorheen. De Board of Knowledge is een heilig instrument waardoor mensen optimaal kunnen groeien op hun pad naar verlichting. Daarom verweef ik de Board of Knowledge in alle healingsessies. Ook de initiaties en upgrades in de White Time Healing, Beyondcursussen en alle workshops vermeng ik met de Board. Dus ook in cursussen en workshops kun je de opende werking van de Board ervaren.

Board 1 t/m 5

Er zijn 5 Wanden van Kennis, met elk 36 symbolen. Deze zijn heel speciaal, krachtig en kunnen grote veranderingen in je leven brengen. Board 1 is meer ‘fysiek’ en Board 2 is meer ‘psychologisch en emotioneel’. Board 3 heeft de mogelijkheid om terug te gaan in de tijd of te werken in het ‘Ware Nu’ of op een voorbereidende manier te werken voor de toekomst. Board 3 kan het spirituele openingsproces aanvullen, volledig maken en vervullen. Board 3 geeft Board 1 en 2 dimensie en tijd, tevens manifesteert en versterkt het hun werk.
Board 3 verandert echt iets in de tijd en kan daardoor grote veranderingen in jouw leven bewerkstelligen.

Board 4 verbindt je met je eigen goddelijke licht en met je totaliteit, voor ieders welzijn en niet alleen maar het eigen welzijn. Board 4 kan je initiëren om een verlicht wezen op aarde te worden. Door Board 4 ontvangt alles een nieuwe mogelijkheid en een nieuw ontwaken.

Board 5 is de ultieme en Heilige Board. Board 5 raakt en heeft invloed op alles en iedereen die bestaat op alle lagen, alle bestaansniveaus en in alle werelden, zowel fysiek als niet-fysiek, psychologisch, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Ik heb veel healingvormen bestudeerd en spirituele initiaties ontvangen. Mijn ervaring is dat de Board of Knowledge de grootste spirituele opening is die je kunt ontvangen.

De Board of Knowledge 1 t/m 5 wordt ook gecombineerd met White Time Healing en daardoor is de healing intenser en diepgaander. De Heilige Liefdeskracht die hiervoor gebruikt wordt, werkt als een healing op zich. Het is echter heel wat verfijnder en hoger in vibratie dan alle andere vormen van healing, in het algemeen gesproken.
Het reikt veel dieper en bereikt andere lagen, dan waar we gewoonlijk bij healing in staat zijn mee te werken.

De upgrades van Board 4 en 5

 

De 50.000 upgrade en de initiatieceremonie van Board 4

Dit is de beschrijving van Channie West van de upgrades van Board of Knowledge 4 'to become a divinely enlightened human on Earth'. ‘Bij upgrades vindt een shift plaats, waardoor er een verandering plaatsvindt in het innerlijk energieveld van het lichaam, de chakrakolom, de individuele chakra's, de meridianen en het energieveld buiten het lichaam. Ook de verbinding van het kruinchakra met de Centrale Zon verandert en verbetert.

De totale frequentie en vibratie van de persoon verandert dermate dat de persoon beter afgestemd wordt en daardoor meer licht kan ontvangen. De ruimte tussen hun atomen wordt gereinigd en gevuld met licht. Dit is het licht van Verlichting. Het bewustzijn van de persoon wordt ook gereinigd en daardoor kunnen inzichten makkelijker toegang krijgen tot hun bewustzijn. Wijsheid kan makkelijker worden geabsorbeerd en de meer interessante delen van de spirituele ontwikkeling kunnen sneller gaan.

Maar de ceremoniële upgrades van Board of Knowledge 4 kunnen nog meer doen en geven dan dat. Zij bouwen een brug tussen mensen en het goddelijke, het heilige en iets dat zo enorm veel groter is dan dat, wat we beschrijven als het heiligste van alles.’

Dit zijn dus heel krachtige, grote openingen die ook te ontvangen zijn op afstand.
Er zijn drie 50.000 upgrades, de initiatie-ceremonie wordt in vier keer gegeven, met minimaal een week tussen de sessies. Als je wilt kun je daarna steeds weer een nieuwe reeks van sessies ontvangen.

Board 5 initiatie-ceremonie
Deze initiatieceremonie helpt jou om een dieper spiritueel begrip te krijgen. Dit is niet alleen voor onze grote Spirituele Evolutie, maar ook voor hierna. Deze initiatie gaat veel dieper en verder en Alles en Iedereen heeft het nodig. Het gaat ook over het bereiken van de innerlijke diepte van de Spirituele Geest en Herinnering.

Board 5 upgrade
Deze upgrade zal je helpen spiritueel vooruit te komen en te groeien. Door deze upgrade wordt ook het contact met gidsen en engelen sterker.

Alle upgrades kunnen steeds herhaald worden, want iedere keer worden er meer spirituele blokkades verwijderd.

Kosten

De kosten voor een sessie op afstand zijn € 55. De sessie duurt 30 minuten en daarin wordt ook een korte healing en reading gegeven. Na de sessie ontvang je per mail een kort verslag hiervan.

Board 4:

3 sessies 50.000 upgrade = € 165
4 sessies initiatie-ceremonie = € 220

Board 5:

1 sessie initiatie-ceremonie = € 60

1 sessie Boardupgrade = € 60

Je kunt ook een 'gewone' Boardsessie aanvragen met Board 1 t/m 5 op afstand. Een sessie duurt 30 minuten en kost in de praktijk en op afstand € 60. Je kunt aangeven aan welke thema’s ik kan werken en je ontvangt ook een korte healing en reading. Een verslag van de sessie ontvang je daarna per mail.

Het is ook mogelijk om een upgrade te ontvangen tijdens een healingsessie. De kosten zijn € 105. In de praktijk duurt een sessie 75 minuten, op afstand 60 minuten.

Alle prijzen zijn incl. Btw.


voorbeelden van thema's van board 4

Goddelijke spiritualiteit
Met deze opening begin je jouw eigen innerlijke Goddelijkheid te
ontdekken.
Je wordt hier op een ander niveau geopend dan door de openingen die
verkregen worden door spiritueel werk, cursussen, meditatie, etc.


Goddelijke Vreugde voor het leven van alledag
Door Goddelijke Vreugde te leren ervaren, zul jij je voldaan voelen in je
dagelijks leven. Je kunt ook mediteren op Goddelijke Vreugde. Ga zitten
in rust en stilte, sluit je ogen en vraag om verbinding te mogen maken
met het spectrum van energieën van jouw unieke geluksstroom.


Heilige bescherming
Het versterkt het lichaam, de emoties en ook de verschillende lagen in
de aura. De aurabescherming vindt plaats in de laag die hiervoor het
best gelegen is. Geen enkele vorm van negativiteit of negatieve
mensen zullen in je energieveld van je aura willen verbijven.
Ook je lichaam, bewustzijn en psyche ontvangen bescherming.


Diepe reiniging
Deze diepe reiniging zuivert de ziel, de spirit en onze totale verlichting
en gaat naar de verschillende soorten auralagen, onze vibratie en
frequentie, dus ook op atomair niveau.
Onze spirituele groei, kennis, etc. heeft ook reiniging nodig. Soms is
spirituele kennis onzuiver en begrijpen we dat pas later in het leven.


Gedachten en creativiteit
Deze opening creëert vooruitgang, waar die er niet lijkt te zijn. Het
omarmt en creëert nieuwe manieren van denken. Een breder perspectief
opent zich voor je. Je kunt helderder denken en zult weten wat er
gedaan dient te worden. Het helpt met creatieve en artistieke
vaardigheden. Het beïnvloedt de toon van de stem en laat deze op
positieve wijze klinken.


Succes en kracht
Een energie voor als iemand zich down voelt of psychologisch is
ingestort. Het is ook voor als je succes wilt hebben, als je vooruit wilt of
erkenning wilt op je werk, binnen relaties, bij je kinderen, in het leven
van alledag, etc.

Afspraak maken

Mail naar info@heartlighthealing.nl of bel naar 06 - 232 700 22 om een afspraak te maken. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.

reacties

'Hallo Annecha. Nog bedankt voor het geven van de 12 Boardsessies. Het is bij mij binnen gekomen als een boemerang. Het meest bijzondere vond ik dat toen ik het las over de Board ik ook meteen wist dit heb ik nodig om weer goed verder te kunnen (ook omdat ik zo last had van de trillingen in de atmosfeer). Zo zie je maar weer dat wat goed voor je is en bij je past vanzelf op je pad komt. De White Time was een voorproefje maar merk dat de Board nog meer bij mij aan sluit. Wat heeft het met mij gedaan;
*Ik neem het leven meer zoals het is (in de flow).
*Ik ben liefdevoller geworden naar mijzelf en anderen.
*Ik heb meer innerlijke rust gevonden.
*Ik zie meer het grotere geheel.
*Ik ben meer verbonden met de aarde (was ook wel nodig want had een sterk verlangen om naar mijn thuis te gaan).
*Ik heb meer het vertrouwen dat het komt zoals het komt en dat dit goed is.
*Ik voel een grotere verbondenheid met mijn gidsen. Nog bedankt en een liefdevolle groet van Ingrid'

'Hai Annecha,
ik wil je even laten weten dat het met onze zoon van 12 jaar al heel veel beter gaat. Hij is toegankelijker, toont initiatief en stelt zich positief op.
De omslag komt heel plots, heeft zeker ook te maken met jouw inzet van de Board.
Dank daarvoor!'

'Even een kort verslag na 1 week: Ik voel me blijer, heb veel meer energie. Lichamelijke klachten allemaal weg, behalve pijn in mijn rechteroor. En geen last gehad van de energie op mijn werk. Kortom geweldig, ik ben heel blij. Zodra ik merk dat het wat minder gaat meld ik me weer bij je. Nogmaals veel dank ook aan onze helpers in het spirituele. Ik hoop dat dit gevoel lekker lang bij me mag blijven.'

'Ik heb de Board of Knowledge ontvangen Wauw!!! wat een liefdevolle energie is dat. Ben ook zachter naar mezelf toe geworden, en merk dat ik meer in het hier en nu leef. Voel me meer en meer in evenwicht met de symbolen die jij naar mij gezonden hebt. Voel ook dat ik nog meer spiritueel aan het groeien ben. Heel veel dank daar voor lieve Annecha. liefs Tonnie'

 

BOARDwater

Persoonlijk:

Er kan een Boardwater samengesteld worden dat uniek is voor jou. Je kunt aangeven in welk onderwerp je ondersteund wilt worden. Het water zal in staat zijn om diepgaande problemen op te lossen. Je kunt dit water verdund innemen of in je huis druppelen. Het water kan ook aangevraagd worden om huizen, dieren of de natuur te versterken.


Verwijderen van schadelijke en verstorende energieën (Harmonie in huis)

Deze combinatie heeft effect op negativiteit en disbalans in de omgeving. Het brengt harmonie en vrede en maakt het huis vrij van ruzies, gewelddadigheid en zorgen (financieël, gezondheid, etc.), negatieve energievelden en entiteiten. Het kan gebruikt worden voor huizen, tuinen, persoonlijke eigendommen en openbare gebouwen.

Gebruik: Plaats 1 druppel in elke hoek van de kamer in huis (4 druppels).

 


Kosten incl. Btw en verzending

Boardwater persoonlijk: € 65

Boardwater Harmonie in huis: € 40

Boardwater Harmonie in de natuur en stedelijk gebied: € 20

De inhoud van een flesje is 30 ml en bevat 300-350 druppels (gedistilleerd water).

 

Bestellen: Je bestelt het Boardwater door een mail te sturen naar info@heartlighthealing.nl

Je ontvangt een factuur per mail. Na betaling per bank wordt je bestelling binnen een week opgestuurd. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.