Healing

Reading en healing op afstand

Scroll down to read the English text.

 

healing

Een healing is een energetische behandeling waarbij ik gebruik maak van White Time healingenergie. Dit is een ontspannende en transformerende energie die helpt blokkades, ziektes, pijn, stress en traumatische gebeurtenissen te helen. Alle klachten met een lichamelijke en psychische achtergrond kunnen worden behandeld.

Universal White Time Healing ondersteunt het proces van loslaten van depressie, burn-out, angsten, eenzaamheid, emotionele trauma’s en verslavingen. Het helpt je bij het loslaten van belemmerende patronen.

Energiesysteem in balans

Belastende informatie uit vorige levens en uit je huidige leven wordt uit de ‘zielenurn’ en de chakra’s verwijderd. Hierdoor wordt het makkelijker om belemmerende patronen los te laten. Het hele energiesysteem wordt gereinigd en in balans gebracht. De lichaamscellen krijgen hun originele, gezonde trilling weer terug. Belemmerende energetische verbindingen tussen jou en anderen worden verwijderd, zodat je vrij bent om je eigen leven te leiden.

Lagen afpellen

Informatie en ervaringen uit dit leven en uit vorige levens zitten als schillen om ons heen. Deze energetische lagen kunnen een belemmering vormen voor je dagelijkse leven en spirituele ontwikkeling. Als de belemmerende energie uit vorige levens is verwijderd, kan dat als een bevrijding ervaren worden. Je bent dan beter in staat om oude patronen te veranderen en meer vanuit je ware zelf te leven.

Lichamelijke klachten

De White Time energie bevordert het genezingsproces van lichamelijke klachten en ziektes. De healingen kunnen samen gaan met reguliere, medische behandelingen. Bij bijvoorbeeld chemotherapie en operaties bevordert en verkort de healing het genezingsproces en wordt de pijn verlicht.

Board of Knowledge en Board of Angels

Ook wordt je spiritueel geopend via de Board of Knowledge. De symbolen worden in jouw energiesysteem aangebracht. De Board of Knowledge verwijdert grote emotionele en spirituele blokkades en zorgt dat je spiritueel kunt groeien in precies de goede richting voor jou. Het verwijdert trauma-energie en belastende genetische informatie, waardoor negatieve emoties minder zwaar op je drukken. Je kunt beter contact maken met je hoger bewustzijn en meer gebruik maken van jouw oorspronkelijke helderziende en helderwetende waarneming. Ook werk ik samen met de Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels. Daardoor raakt de healing alle aspecten van jouw ziel en wordt je geopend voor een dieper contact met jouw spirituele begeleiders. De Board of Knowledge en de Board of Angels geven een enorme impuls aan jouw spirituele ontwikkeling. Beide vormen kan ik inzetten voor alle situaties in je leven, waardoor spanningen en obstakels verdwijnen. Hierdoor kom je weer in de stroom van je leven en komen de juiste situaties op je pad. Ook kan ik de Board geven voor relaties, waardoor spanningen oplossen en je meer harmonie ervaart.

Reading

Tijdens de behandeling ‘lees’ ik informatie uit chakra’s en de aura over vorige levens, het verleden en de huidige situatie. Eventueel bespreken we aan de hand daarvan de te nemen stappen in de toekomst. Een reading geeft inzicht over de thema’s en bestemming van je ziel.

Coaching

Na het verwijderen van energetisch ballast is het makkelijker om naar je zelf en je huidige situatie te kijken. Je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn groeien. De uitdagingen in je leven blijven, maar je kunt leren om daar op een bevredigende en unieke manier mee om te gaan. Dan ben je niet langer slachtoffer van de omstandigheden, maar ben je schepper van je eigen leven. Als je meer dan 3 healingen hebt ontvangen, kan coaching een groter gedeelte van de sessie innemen.

Wat gebeurt er tijdens een consult?

Eerst bespreken we jouw vraag en klachten. Daarna ontvang je symbolen van de Board of Knowledge en de Board of Angels. Dan ga je liggen op de behandeltafel. Ik stem af op mijn spirituele begeleiders die samen met mij behandelen. Vervolgens ‘kijk’ ik helderziend wat op dat moment geheald dient te worden. Eerst leg ik mijn handen op je lichaam zodat je in een diepe ontspanning komt.

Daarna ga ik verder werken om chakra’s en de aura te reinigen, koorden en trauma-energie te verwijderen en de energielijnen te balanceren. Als het van toepassing is kijk ik naar vorige levens en wat het effect is op jouw huidige leven. Ik vraag een laatste zegening en boodschap voor jou van de engelen. Ik sluit de healing af met gronding en bescherming. Daarna bespreken we jouw ervaring en vertel ik wat ik ‘gezien’ heb. Ik geef informatie over je levensbestemming, eventueel over vorige levens en ik beantwoord jouw vragen.

Duur

Voor het totaal reinigen en balanceren van het energiesysteem zijn minimaal 3 tot 5 behandelingen nodig, afhankelijk van de klachten en achtergrond. Soms is één behandeling genoeg om weer energetisch in balans te komen.

Afstandhealing

Je kunt ook een healing ontvangen terwijl je thuis bent. Het effect van de afstandhealing is hetzelfde als een healing in de praktijk. Als we een afspraak gemaakt hebben ontvang je de factuur. Tijdens een afstandhealing ga je een uur liggen of zitten. Daarna stuur ik je een verslag per mail.

Geen rood

Draag tijdens de sessie geen rode kleding, dat houdt de healingenergie tegen.

Tarieven in de praktijk

Healing (incl. Board of Knowledge en reading) 75 minuten: € 105, kind tot 18 jaar € 95

Op afstand

Afstandhealing (incl. Board of Knowledge en reading) 60 minuten met een verslag per mail of via Skype: € 105, kind tot 18 jaar € 95

Board of Knowledge, reading en healing op afstand, 30 minuten: € 60

Betaling

Nadat we een afspraak gemaakt hebben stuur ik per e-mail een factuur. Consulten in de praktijk en op afstand dienen uiterlijk 7 dagen voor de afspraak per bank betaald te worden. Jouw plek is definitief gereserveerd nadat de betaling ontvangen is.

Na de healing

Iedereen reageert anders op een healing. De uitwerking van de healing is afhankelijk van jouw energiebalans en bewustzijn vóór de healing. De meeste mensen voelen zich lichter en hebben meer energie. Je kunt moe zijn van de healing of je emotioneel kwetsbaar voelen. Na ongeveer 1 week ben je gewend aan de nieuwe balans en kun je nagaan wat de healing voor je heeft gedaan.

Mailcontact

Na de healing zal ik maximaal 2 mails beantwoorden die betrekking hebben op de healing.

Locaties praktijk

Tilburg: Centrum De Rode Amaryllis, Leharstraat 120, 5011 KD

Amsterdam: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, 1078 TD

Texel: Den Burg


Afspraak maken

Als je een afspraak wilt maken of als je vragen over de healing hebt, kun je contact met mij opnemen: Annecha Haans - annechaheartlight@gmail.com.

                                                          

praktijk

Er is beperkt plaats voor het maken van een afspraak in de praktijk, daarom is het goed om op tijd een afspraak te maken. Dat kan door mij te mailen naar info@heartlighthealing.nl.

Je dient altijd een afspraak te maken voor een consult.

Praktijk op Texel: op dinsdag en woensdag, soms op donderdag, vrijdag en zaterdag

in Tilburg: eens per 4 weken

in Amsterdam: eens per 4 weken

In de maand augustus worden geen healingen gegeven.

zie agenda

Reacties van cliËnten

'Ben heel blij dat ik kennis heb mogen maken met jou en met je manier van werken. Je zorgvuldigheid, kundigheid en compassie troffen me. Dank je wel! Ben blij dat ik een aantal dagen heb gereserveerd om jouw healing/reading in te laten werken. Kwam wel even aan omdat je info over vorige levens ook een puzzelstukje lijkt te zijn dat past in mijn huidige leven.'

'Ik wil je graag laten weten dat de healing voor Bram (15 jaar) heel goed is geweest. Hij is heel relaxed, opgewekt en lief.
We zijn heel blij. Dank!'

' Er is echt veel veranderd sinds ik die ene keer bij je ben geweest. Ik heb veel meer energie, ben niet meer moe en niet zo boos meer. Fijn hoor!'

'Heel hartelijk dank voor de afgelopen behandeling! Het heeft weer
ontzettend veel effect gehad. Ik vind het een wonder en ben je heel
dankbaar. Ik voel me weer een stuk beter; slapen gaat beter, minder
spanning/opgefoktheid in mijn lijf, rsi is ook minder en meer energie
(eerst heel moe, maar daarna) en vreugde.'

‘De healing heeft mij heel erg geholpen met mijn eetprobleem. Ik heb geen eetbuien en vastendagen meer gehad. Superbedankt.’

'Beste Annecha, Een paar maanden geleden heb ik een behandeling van jou ontvangen en ik wilde je laten weten dat ik daar zoveel plezier van heb. Het heeft even geduurd om het helemaal tot me door te laten dringen. Ik ervaarde de behandeling als erg intensief en vrij heftig wat ervaringen betreft, maar ik heb gemerkt dat ik bevrijd ben van meerdere oude gevoelens/ervaringen die misschien wel dit leven lang of langer bij mij zijn geweest. Ik merk nu dat ik niet meer verval in het wegduiken in oud verdriet en oude pijn en de reacties daarop, waardoor ik veel meer in balans kan blijven en meer energie en ruimte heb om in het moment te blijven. Hierdoor heb ik meer vrijheid gekregen om te kiezen hoe ik op voor mij lastige situaties reageer, in plaats van een automatische reactie te geven. Er stroomt zo veel meer liefde en licht in mijn leven, ik kan het beter toelaten omdat de weg vrij is gemaakt. Ik ben er echt enorm dankbaar voor. Hartelijke groet, C.'

'Hoi Annecha. Ik voelde zeker veel stromen in mijn lichaam en werd ontspannender. Vandaag voel ik me rustiger, energieker en weer 'dichter bij mezelf'.
Omdat er een maandje tussenzit, vroeg ik me af of het mogelijk ik om halverwege nog een afstandshealing te doen? Ik heb er veel baat bij en het maakt dat ik nu goed kan blijven functioneren in mijn nieuwe baan, terwijl ik me anders waarschijnlijk ziek had moeten melden. Dus ik ben er heel dankbaar voor en wil graag het proces continueren. Ik merk dat ik me na elke keer beter ga voelen :)'

'Hoi Annecha, wil je héél erg bedanken voor de healing, echt super! Voel me vandaag weer heel erg goed net als voor de operatie. Het enthousiasme, blije gevoel en de inspiratie is weer terug. Dank je!!!'

'Het was een geslaagde healing, je hebt het goed gedaan! Roos (6 jaar) heeft één keer een nachtmerrie gehad, maar dat was een ‘gewone’ . Over leden van het gezin, die goed te verklaren was uit dingen die ze op dat moment spannend vond. En ze werd er ook ‘gewoon’ wakker van. Ze heeft niet één keer meer een rare droom gehad. Dan kan ze maar niet wakker worden en praat wel, maar is niet helemaal aanwezig. Niet meer gebeurd! En dat was toch wel twee keer per week gebruikelijk de laatste maanden.
Ook slaapt Roos tegenwoordig niet meer met het licht aan, ze zit beter in haar vel, is evenwichtiger en rustiger. Ze kan beter met problemen in vriendschappen omgaan.
Ik bleef maar wachten of er toch een terugval zou komen, maar dat is niet het geval. Heel fijn dat je nog even vraagt hoe het is gegaan. Roos wilde zelf graag nog eens naar je terug, ze vond dat we nog een keer terug moesten om je te vertellen hoe het gaat. Dat lijkt me nu niet nodig, maar ze zal vast nog wel eens haar weg naar jou vinden!'

'Door de eerste behandeling voel ik me onbevreesd en niet bang om gekwetst te worden. Daar geniet ik erg van en het maakt me ook minder tobberig. Annecha ik wil je laten weten, dat ik het een verrijkende ervaring vond om door jou behandeld te worden en ik hoop, dat onze wegen elkaar nog zullen kruisen. Ik wens je veel liefde en energie toe en bedankt voor de eye-opener. Marianne'

'Nog even over mijn gezondheid, na de tweede sessie met jou voel ik mij stukken beter. Er is letterlijk veel negativiteit van me af gevallen en angst en paniekgevoelens zijn praktisch weg. De transformatietechnieken zijn ook heel goed toe te passen en zijn ondersteunend.
Indien ik je voorlopig niet meer zie, heel veel geluk en wijsheid.
Bedankt.' Lilian

'Mijn zoon van 5 jaar had altijd buikpijn. Na één healing was het over en ik hoor hem er niet meer over.'

'Het is eigenlijk heel goed gegaan. Ik word beter (en minder koud) wakker en heb ook het idee dat er minder energie lekt, waardoor ik meer voor mezelf overhoud. Ik heb ook minder momenten waarop ik in een tijdsbestek van een half uur helemaal op ben. Het lopen gaat ook beter en daar ben ik heel blij mee. Ik verlies veel minder vaak mijn evenwicht. Emotioneel gaat het beter. Ik heb nog geen momenten gehad waarin ik het idee had over te lopen, terwijl ik dat normaal wel heb. Ook grenzen aan geven, aan bijvoorbeeld de telefoon, maar ook in gewoon contact gaat beter. Ook de mensen in mijn omgeving hebben het idee dat ik sterker in mijn schoenen sta en dat het beter gaat.

Al met al alleen positieve geluiden. Ik wilde je dit even laten weten.

Groetjes en nogmaals heel erg bedankt.'

'Hoi Annecha. Met mij gaat het beter en beter. Ben me steeds bewuster dat er iemand naast me loopt die mijn wensen helpt te vervullen en dat ik zelf mijn hemel op aarde kan creëren.
Dank je voor al je hulp en liefde.
Kusjes, Nelson'

'Het afgelopen jaar heb ik enkele Universal White Time Healingen gehad van Annecha.
Tijdens de healingen heeft ze mijn chakra’s schoongemaakt en oude patronen uit vorige levens verwijderd. Bijvoorbeeld één van die patronen was, niets zeggen, zwijgen is goud, dit ter bescherming van mijzelf. Ook oud zeer van vroeger weggehaald en knellende koorden van familie verwijderd.
Toen Annecha tijdens een healing mijn chakra’s open maakte, voelde ik een kramp bij mijn keelchakra wat daarna langzaam weer wegtrok.
Er zijn ook entiteiten naar het licht gestuurd waardoor ik nu geen doodsangst meer ervaar als ik ‘s morgens wakker word.
Vóór de healingen was ik chaotisch in denken en voelde ik me opgesloten in mezelf.
Nu een half jaar later merk ik dat ik veel meer open sta naar de wereld om me heen, het gaat vanzelf.
De integere manier waarop Annecha werkt gaf me het vertrouwen wat ik nodig had om door te gaan. Ik ben door de healingen rustiger geworden en kom sneller bij mijn energie.
Johanna'

'Hoi Annecha,

Je hebt mij geraakt met je mooie zijn! Dank je wel!!
Wat een rust ervaar ik. De zachtheid overspoelt, bijna onwerkelijk! Zo lang naar verlangd en zo hard voor gewerkt en nu kan ik elke minuut de keuze maken om mij zo te voelen.
Enerzijds de verbindingsstringen niet meer voelen geeft een rust, maar ook een stuurloos gevoel, niet gewend. Maakt het wel veel makkelijker om continu in je eigen energie te blijven!
Jaren gewerkt in het uitwerken van karma.
Het leek een oneindig proces, was het ook, dacht werkelijk dat ik er nooit uit zou komen. Continue wordt er iets aangeraakt en natuurlijk komt er elke dag weer bij.
Er is nu weer ruimte om te genieten, de liefde voelen en te aanschouwen in alles! Wat nu voelbaar is, is zo makkelijk te herkennen, het waarom wist ik al, nu kan ik echt loslaten! Dank je wel voor de aanraking en ik kijk uit naar de volgende afspraak!

Een liefdevolle dag toegewenst!
groetjes Esther'

healing

A healing is an energetic treatment during which I use White Time energy. This is a relaxing and transforming energy which helps to heal blockages, sickness, pain, stress and traumatic experiences. All complaints with a physical or mental origin can be treated.

Universal White Time Healing supports the process of letting go of depression, burn- out, fears, loneliness, emotional traumas and addictions. It helps you with letting go of restrictive patterns.

energy system in balance

Information from former lives and from this life are removed from the “soul urn” and the chakras. This makes it easier to let go of restrictive behavioral patterns. The whole energy system is cleansed and brought into balance. The body’s cells once again receive their original, healthy vibration. Negative energy cords and connections between yourself and others are removed, so that you are free to live your own life.

jackets off

Information and experiences form this life and from former lives sit as jackets around us. These energy jackets can form a blockage for your daily life and spiritual growth. The jackets are ‘taken off’ and you will receive a protection. When you are free of old information you will become closer to the person who you really are.

enhancing the healing process

The White Time energy enhances the healing process of physical ailments and serious illness. The healings can be received alongside regular medical treatments. For example during chemotherapy and operations the healing enhances the healing process and lessens the pain. The healing is very strong and the effects last for 2 to 3 months.

reading

During the treatment I ‘read’ information form chakras and the aura about former lives, the past and present situation. If necessary, based on this information, we will discuss the steps to take in the future. A reading gives insight into the themes and destination of your soul.

coaching

The removal of energy ballast makes it easier to reflect on yourself and on your present situation. Your self-confidence and self-awareness grow. The challenges in your life stay but you can learn to deal with them in a satisfactory and unique way. You will then no longer be a victim of circumstances but creator of your own life.
I can help you to make this new way of living your own way.

Read further by Coaching

medium

I am a medium for the spiritual world. During the healing and reading I am assisted by my spiritual guides. Contact with your angel and guides can be very enlightening and supporting. Sometimes it is necessary to make contact with a deceased person in order to release old emotions.

children

Children are greatly benefited by an energy healing. Often one treatment is enough to cure sleeplessness and fear. Good results are also booked in the treatment of tension, fear of failure, high sensitivity, lack of self-confidence and concentrate, anger, sadness and loneliness. The treatments have a supportive and balancing effect on children with ADHD and autism.

The world is often an overwhelming place for children and they are repeatedly knocked off balance. With a simple practice exercise I teach them to stay in their own power.

what happens during a consultation?

With a cup of tea we discuss your question and symptoms. Then you lie down on the treatment table, if you prefer with relaxing music in the background. I tune in with my spiritual companions, guides, and angels who work on the treatment with me. Then I ‘see’ clairvoyantly what should be healed at that moment. First I lay my hands on your body so that you enter into a deep relaxation. Then I work on cleaning your chakras and aura, removing cords and trauma energy and balancing energy lines. If necessary I will look into past lives and the effect they have on your present life. I then ask for a last blessing and message for you from the angels. I complete the healing with a strong grounding.

Then we discuss your experience of the healing and I tell you what I have ‘seen’. I give information about past lives, your life destiny and I answer your questions.

If necessary I give you exercises to do at home.

length

In the case of emotional and physical complaints it is usually enough to receive 3 to 5 treatments. You can choose for a combination of energy treatments and coaching. After one treatment more energy and a sense of peace is experienced.

distance reading and healing

If you have a question about yourself, your work, your relationships or your former lives you can request a reading by mail. I can give you information about your present situation, your inner goal and the path which you could take. With this information I can enlighten your situation and make it easier to make decisions.
During a reading I am a channel for my Higher Self and I consult my spiritual guides.

You will also receive a healing which cleanses your energy system and brings you into balance, as described in the above section ‘Energy system in balance’.

prices

Short intake conversation either in the practice, via Skype or by telephone: free

Healing lasting 75 minutes: € 105

Reading and distance healing, session lasting 60 minutes: € 105. After making the appointment you will receive an invoice. You will then receive the rapport of the distance reading and healing by e-mail.

All prices include BTW.

Consults in the practice and on distance are to be paid in advance. Practices are in Amsterdam, Tilburg en on the island Texel.

making an appointment

Mail to annechaheartlight@gmail.com to make an appointment. Feel free to contact me if you have any questions.

reactions from clients

 • Hoi Annecha, thank you so much for the healing, really super! Feel really good today just as before the operation. The enthusiasm, happy feeling and inspiration is back. Thank you!!!
 • Through the first treatment I feel fearless and not scared to be hurt. Annecha, I wanted to let you know that I found it an enriching experience to be treated by you and I hope that our paths will cross again. I wish you much love and energy and thank you for the eye-opener. Marianne
 • I am surely going to carry on for a while! The strange thing is that in the last few months I was less positive and had less ‘faith’ in the matter, whilst eventually the results were super good. It has again given me great power and motivation to carry on, I see myself being cured of this ‘ incurable’ form of cancer. :)
  (Reaction from a client and course member with cancer in the liver and pancreas who has used much self- healing and who is also undergoing medical treatment. The doctor was astounded when it appeared that the cancer had significantly decreased in size).
 • About my health again, after the second session with you I felt a lot better. Much negativity has literally fallen off of me and fear and feelings of panic are practically gone. The transformation techniques are also good to use and they are supportive.
  In case I don’t see you again for a while, I wish you much happiness and wisdom.
  Thank you.
  Lilian
 • My 5 year old son always had stomach ache. After one healing this was over and I didn’t hear him mention it again.
 • It actually went really well. I wake up better (and less cold) and it seems that less energy leaks away, meaning that I keep more for myself. I have less moments in which I am energetically completely finished in the space of half an hour. Walking is going better and I am really happy about this. I lose my balance less frequently. Emotionally things are going better. I haven’t had any moments in which I felt as if I am emotionally overflowing, which I normally do have. Setting my own limits, for example on the telephone, but also in day to day contact, is also going better. The people in my direct surroundings have the idea that I am stronger and more confident and that things are going better.
  All-in-all only positive sounds. I just wanted to let you know. Greetings and many thanks again, M.
 • Hoi Annecha. It is going better and better with me. I am increasingly conscious that there is somebody walking next to me who helps to fulfill my wishes and that I can myself create my heaven on earth.
  Thank you for all your help and love.
  Kisses, Nelson
 • The last year I had some Universal White Time Healings from Annecha. During the healings she cleaned my chakras and removed patterns from former lives. One such pattern which I used in self-protection was: say nothing, silence is golden. She also removed old hurt form the past and burdensome cords from family members.
  When Annecha opened my chakras during a healing I felt a cramp by my throat chakra which afterwards slowly went away.
  Entities have also been sent to the light which means that I don’t feel the fear of death anymore when I wake up in the morning.
  Before the healing I was chaotic in my thoughts and I felt locked up within myself.
  Now half a year later I notice that I am much more open towards the world around me, this happens spontaneously.
  The integrity with which Annecha works gave me the trust which I needed in order to carry on. The healings have given me a sense of peace and I can now access my energy faster.
  Johanna
 • I am very happy with my new energetic body!
  An unexpected special surprise…
  The lead-heavy feeling which I had as if I was carrying half of the world around on my shoulders has disappeared.
  Also that I now belong to myself. Maybe it’s crazy, but I have never belonged to myself so much before. I am now able to make better decisions for myself because it is easier to go inside and to feel and see what is there and not to depend on external opinions / influences anymore. I don’t feel guilty about things and about choosing for myself and that is the coolest and so fine…Love Marie
 • Hoi Annecha, You touched me with your beautiful being! Thank you!!
  I feel a deep sense of peace. The gentleness overflows, almost surreal! Yearned for this for so long and worked for so hard and now I can choose to feel like this at every minute of the day.
  On the one hand not feeling the connecting strings anymore gives a sense of peace, but also a feeling of being adrift, which I’m not used to. This makes it much easier to stay in my own energy!
  Worked for years in working through karma. Continuously conscious, where does it come from? Is this from the present or from another life? I’ve learnt a lot form this, observing myself in evolution, the repetitive patterns and understanding the reasons why.
  It seemed to be a never ending process, which it was, and I really thought I would never come out of it. Things were continually touched upon and of course added to every day.
  Now there is space to enjoy things, feel love and to behold everything! What I can now feel is so easy to recognize, I knew the ‘why’, but now I can really let go! Thank you for the contact and I look forward to the next session! Wishing you a loving day!
  Greetings form Esther