Coaching

Als je stilstand in je leven ervaart, de omstandigheden moeilijk zijn of je merkt dat je ver van je innerlijke kracht verwijderd bent, kun je behoefte hebben aan begeleiding. Vaak blokkeert het verleden ons om een overgang te maken naar een vrij en nieuw leven. De rugzak met ervaringen kan zwaar wegen.

Na het verwijderen van energetisch ballast is het makkelijker om naar je zelf en je huidige situatie te kijken. Je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn groeien.

Tijdens de coaching sporen we vanuit bewustzijn en het onderbewustzijn onopgeloste zaken op en laat je ze los. De uitdagingen in je leven blijven, maar je kunt leren om daar op een bevredigende en unieke manier mee om te gaan. Dan ben je niet langer slachtoffer van de omstandigheden, maar ben je schepper van je eigen leven.

Ik begeleid je graag in je weg naar een nieuw evenwicht.

je werkt o.a. aan

  • het opruimen van emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen
  • het herkennen van innerlijke saboteurs en je valkuilen
  • het creëren van nieuwe, ondersteunende overtuigingen
  • vertrouwen op je innerlijke wijsheid en intuïtie
  • het ontdekken van eigenliefde en innerlijke rust
  • een doel bepalen en een plan van actie maken
  • bewust aanwezig zijn in het hier en nu

TIjdens de coaching worden elementen uit regressietherapie, De Helende Reis, NLP, Voice Dialogue en familieopstellingen gebruikt.

In coachingsessies geef ik ook de symbolen van de Board of Knowlegde, omdat deze belangrijke spirituele blokkades verwijderen.
Vóór het coachinggedeelte geef ik healing. Tijdens de healing verwijder ik trauma-energie en oude informatie uit chakra's, waardoor je meer bij jezelf bent en je je lichter en ontspannen voelt. Dat maakt de coaching effectiever.

reacties


‘Ik voel me echt rustiger en de 'stilte" kan ik erg makkelijk weer oproepen. Het geeft me kracht en voel dat ik aan het groeien ben.

‘Ik voel me liefdevol meegenomen door herinneringen in mezelf, op spiritueel, mentaal en op celniveau. Het gaf me verheldering en enorm veel ruimte om gewoon te zijn, ik ben veel ballast kwijt. Ik voel me zoveel meer Een.’

'Hoi Annecha,
Het gaat supergoed met mij. Ik merkte dat ik me steeds beter voelde na de sessie. En nu voel ik me juist heel energiek en vrolijk. En ik kan nu eindelijk dingen van me afzetten. Dus super bedankt voor deze ervaring.
Groetjes Wieneke'

praktijk

Texel: dinsdag en woensdag, soms op donderdag, vrijdag en zaterdag

Tilburg: donderdag, vrijdag, zaterdag, eens per 4 weken

Amsterdam: donderdag, vrijdag, zaterdag, eens per 4 weken

zie Agenda>>

Kosten

Coaching: € 105 per 75 minuten

 

Nadat we een afspraak gemaakt hebben ontvang je per e-mail een factuur. Consulten in de praktijk en op afstand dienen uiterlijk 7 dagen voor de afspraak per bank betaald te worden.

Afspraak maken

Mail naar info@heartlighthealing.nl om een afspraak te maken.